Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колегата е оптимист като мен в началото ...
    sigpic
    BMW e39 525tds PA4492BH
    Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X
    Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X

Comment

• Доста пари влизат в подобен проект . Съдейки по начина по който е зададен въпроса , човека няма никаква идея за какво иде реч .
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Ако съм си разменил буксите на задните ел. стакла ще работят ли?

Т.е. ако съм се опитал да закъча кабела за лявото копче, на това, което е за дясното стакло и обратно.

Не знам дали ме разбрахте ма малко сложно за обясняване.

Comment

• Стъклата искат 12 волта и маса...ако ще и на запалката да ги закачиш, ако стигат тея 2 неща до тях, ще бачкат
          Не знам какво точно си направил при положение, че кабелите (поне на повечето коли) за задните джамци вървят в страни, в праговете, но ако имаш 4но управление от шоф врата, ще са ти разменени бутоните.
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Това, което направих, е че ходих на майстори. Те ми разглобиха почти цялото табло и го сглобиха, но сега задните джамци не бачкат. Иначе при мен са посредата зад ръчната двата бутона и нямам други. Днес проверих, че кабелите са закъчени. Явно някъде другаде се връзват. Нямах възможността да проверя дали стига ток до тия последните букси, но сигурно не стига, щом не работят прозорците

Comment

• Провери си копчето LOCK - пред тези за стъклата. Може там да не са закачили.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                Доста пари влизат в подобен проект . Съдейки по начина по който е зададен въпроса , човека няма никаква идея за какво иде реч .
                Виж го че е някакъв тотален ламер....даже не знам защо им отговаряте...като оня драгаджия със 1.6TS дето си мисли че кара драгстер, скоро беше писал в някаква тема...
                Ето едно въпросче по темата за напреднали - може ли да се клонира информацията от чипнат М2.10.4? И ако отговора е да, (в което се съмнявам) къде може да се направи?
                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                  Провери си копчето LOCK - пред тези за стъклата. Може там да не са закачили.
                  Него не съм го гледал точно, но ми се стори, че някво реле цъка като го натискам. Интересното е, че това копче свети, а тези за стъклата не.

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                    Него не съм го гледал точно, но ми се стори, че някво реле цъка като го натискам. Интересното е, че това копче свети, а тези за стъклата не.
                    Ем точно, като се натисне това копче и тия за стъклата гаснат Тогава не работят.

Релета за задните стъкла няма.

ЕДИТ: сега видях че има едно реле, точно то се командва от това копче и пуска/спира тока към задните стъкла.
                    Няма релета за самите моторчета.
                    Last edited by tonov; d.m.y г., 21:38.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                      Виж го че е някакъв тотален ламер....даже не знам защо им отговаряте...като оня драгаджия със 1.6TS дето си мисли че кара драгстер, скоро беше писал в някаква тема...
                      Ето едно въпросче по темата за напреднали - може ли да се клонира информацията от чипнат М2.10.4? И ако отговора е да, (в което се съмнявам) къде може да се направи?
                      Ами дори и ламерите имат нужда да им се обърне внимание
                      За клонирането , не знам . Трябва да се копира инрмацията на носител ( лаптоп примерно ) и да се свали на чипа
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Ами дори и ламерите имат нужда да им се обърне внимание
                        За клонирането , не знам . Трябва да се копира инрмацията на носител ( лаптоп примерно ) и да се свали на чипа
                        Там е работата - дали може да се свали...понеже май не става :S
                        BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                          Ем точно, като се натисне това копче и тия за стъклата гаснат Тогава не работят.

Релета за задните стъкла няма.

ЕДИТ: сега видях че има едно реле, точно то се командва от това копче и пуска/спира тока към задните стъкла.
                          Няма релета за самите моторчета.
                          Ще го видя това копче и после ще го мисля

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                            Там е работата - дали може да се свали...понеже май не става :S
                            Ами може и да не става . Че иначе всеки щеше да е мапер
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• Както казваше хакера от китайците в "CnC Generals" "There's always a way in"
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Ами може и да не става . Че иначе всеки щеше да е мапер
                                Бе не е баш така - на М1.5.5 става да си земеш инфото и да го сложиш на друг чип... Ма за старите кочинки не знам
                                BMW 328i

Comment

Working...
                                X